Preview

Nephrology (Saint-Petersburg)

Advanced search

ASSESSMENT OF THE EFFECT OF CERTAIN AMINO ACIDS ISOLATED FROM SOY-BEANS ON THE FUNCTIONAL STATE OF BLOOD CELLS, LYMPHO- AND GRANULOCYTOPOIESIS IN VITRO

https://doi.org/10.24884/1561-6274-2000-4-1-59-62

About the Authors

I. A. Rakityanskaya
Санкт-Петербургский государственный медицинский университет им. акад. И.П. Павлова
Russian Federation


A. G. Kucher
Санкт-Петербургский государственный медицинский университет им. акад. И.П. Павлова
Russian Federation


T. V. Abramova
Санкт-Петербургский государственный медицинский университет им. акад. И.П. Павлова
Russian Federation


Review

For citations:


Rakityanskaya I.A., Kucher A.G., Abramova T.V. ASSESSMENT OF THE EFFECT OF CERTAIN AMINO ACIDS ISOLATED FROM SOY-BEANS ON THE FUNCTIONAL STATE OF BLOOD CELLS, LYMPHO- AND GRANULOCYTOPOIESIS IN VITRO. Nephrology (Saint-Petersburg). 2000;4(1):59-62. (In Russ.) https://doi.org/10.24884/1561-6274-2000-4-1-59-62

Views: 267


ISSN 1561-6274 (Print)
ISSN 2541-9439 (Online)